In memoriam

11 órája

Elhunyt Jaczó Jenő testnevelő tanár, röplabdaedző

Jaczó Jenő testnevelő tanár, a Bugát Pál Technikum korábbi testnevelője és röplabdaedző hosszú betegség után szeptember 27-én 73 éves korában hunyt el.

Gombor Lili

Jaczó Jenő

Forrás: szekesfehervar.hu

Jaczó Jenő testnevelő tanár temetése október 22-én kedden 13:30 órakor lesz Székesfehérváron a Béla úti temetőben. A temetés után közvetlenül templomi szertartás, szentmise lesz az elhunytért Székesfehérváron a Jézus Szíve templomban (Rákóczi utca 32.).

Jaczó Jenő tanár úr minden újonnan kezdő osztályban, évfolyamban talált néhány tehetséges fiatalt, aki remek érzékkel űzte ezt a labdajátékot, de a kevésbe eredményes tanulóknak sem engedte el a kezét. 

34 évig tanított a Bugát Pál Technikumban, nevét viseli az iskola udvarán található strandröplabdapálya is. Több generációval ismertette meg a röplabdát az intézményben, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy az iskolában a mai napig kiemelt szerepet tölt be a sportág. A Bugátosok rendszeresen érnek el kiváló eredményeket az Amatőr Diákolimpián, többször jártak Országos Döntőben is – írta megemlékezésében a Székesfehérvár.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában