Télen-nyáron helytáll

2 órája

Hóesés vagy sarjadó fű: ennek az eszköznek egyre megy

Birtokba vehette Bakonycsernye azt a várva várt önjáró kertészeti eszközt, mely képes megoldani a téli hótolást éppúgy, mint tavasztól őszig sarjadó fű megzabolázását. Az új fűnyíró egyben szállítóeszköz is lesz az önkormányzat községgazdálkodása számára.

Palocsai Jenő

A nagyközség polgármestere Törő Gábor országgyűlési képviselővel közösen adta át az eszközt és annak tartozékait a községgazdálkodásért felelős személyeknek

Fotó: Az önkormányzat

Minden helyzet megoldására alkalmas kertészeti eszközt vethet be már ezen a télen a Bakonycsernye.

– Megérkezett az a sokoldalúan használható serpa fűnyíró, melyet a Magyar Falu Programból elnyert támogatásból finanszírozott az önkormányzat. A gép hótolásra is alkalmas, valamint utánfutójával szállításra is használható – sorolta az előnyös tulajdonságait a fűnyírónak Turi Balázs. A nagyközség polgármestere Törő Gábor országgyűlési képviselővel közösen adta át az eszközt és annak tartozékait a községgazdálkodásért felelős személyeknek.

Az egytengelyes utánfutón túl egy pár rámpát is be tudott szerezni az önkormányzat
Fotó: az önkormányzattól

Az egytengelyes utánfutón túl egy pár rámpát is be tudott szerezni az önkormányzat, így távoli helyszínekre is gyorsan el lehet juttatni a fűnyíró traktort, akár télen, akár nyáron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában