A hagyomány folytatódott

2 órája

Honvédelmi nap a Vasváriban (videó!)

A székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola folytatta szép hagyományát. Az iskola hazafias nevelést szolgáló pénteki programjában - Honvédelmi nap - szerepelt többek között hagyományőrző bemutató, akadálypálya, vívás, lézerlövészet és dzsúdóoktatás is.

Kecskés Zoltán

A lézerlövészet is szerepelt az izgalmas programok között.

Fotó: Fehér Gábor

A nap ünnepélyes megnyitóját a tornateremben tartották, ahol Laczkó Gábor igazgató köszöntötte a diákokat és a vendégeket, majd Viza Attila, a városrész önkormányzati képviselője nyitott meg az ünnepi rendezvényt.  

honvédelmi_nap_vasvári
A Honvédelmi napon reggeltől kezdve színes programok várták a vasváris diákokat.
Fotó: Fehér Gábor

A események egész sora az iskolások színvonalas műsorával vette kezdetét: az ötödik osztályosok huszárnótát énekeltek, verbunkot táncoltak. 

honvédelmi_nap_vasvári
Mosoly ült ki a diákok arcára, élvezték a napot.
Fotó: Fehér Gábor

Ezt követően izgalmas programokkal folytatódott a hagyományőrző esemény. A tavalyi évhez hasonlóan mindenki megtalálhatta a kedvére valót. A Honvédelmi napon reggeltől kezdve színes programok várták a vasváris diákokat, amely az iskolában folyó hazafias és honvédelmi nevelést, valamint a pályaorientációt szolgálta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában