Szépkorúak ünnepe

2 órája

Idős és fiatal közösen ünnepelt a rendezvényen

Közösségben, méltósággal de kiváló hangulatban, együtt ünnepelt idős és fiatal a településen.

Bokányi Zsolt

A polgármester Térmeg György, egy pohár pezsgővel fogadta az érkező vendégeket.

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Az idősek, az idő múlásával rengeteg tapasztalattal, tudással gazdagodnak, amiből a fiatalabbak tanulhatnak, de ezt becsülnünk és tisztelnünk kell. A fiatalabb generációk gyermekek, unokák, dédunokák dolga, sokak szerint kötelessége az időseinkről való gondoskodás. 

Időseink egészségére!
Egészségükre! 
Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Az Idősek Napja a szeretetben való gondoskodásra, az idővel való elmúlásra, és a megélt kor tiszteletére hívja fel a figyelmet. Vajta településen is összegyűltek a szépkorúak, és egy igazán hangulatos délutánt tartottak. A település polgármestere fogadta az érkezőket, mindenkit egy-egy pohár pezsgővel várt. A rendezvényen részt vett Varga Gábor országgyűlési képviselő is. Az alkalmat a település alpolgármestere Sipos Tamás nyitotta meg, majd a rövid köszöntést követően kislánya Sipos Rea mondta el Szakály Éva Alkudozás c. versét, amivel néhány könnycseppet is kicsalt a résztvevő idősek, sokat látott szemeiből! Az esti műsorban fellépett még Komonyi Zsuzsa énekes, de finom vacsorával is kedveskedtek a szervezők a szép számmal összegyűlt időseknek. 

Varga Gábor országgyűlési képviselő, Térmegy György Polgármester, és Sipos Tamás alpolgármester
Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában