Alakuló ülés

3 órája

Polgárdiban is megalakult az új képviselő-testület

Ahogy azt kell Polgárdiban is megalakult a képviselő-testület, melyen esküt tett Nyikos László polgármester és a hét képviselő.

Déri Brenda

Forrás: Polgárdi Hírek

Ugyan a június 9-i önkormányzati választások eredményeképpen nyolc képviselőnek kellett volna esküt tenni, de Molnár Gergely időközben benyújtotta lemondását, így a polgármester mellett hét – Köntös Zoltán József, Nyikos Lászlóné, Szekeres Lajos János, Kissné Révfalvi Andrea, Kozári Erika, Kovács József, Vagyóczki Gergely – képviselő tett esküt az alakuló ülésen, melyen részt vett a térség országgyűlési képviselője Törő Gábor is – írja a Polgárdi Hírek. 

képviselő-testület alakuló ülése
Törő Gábor is részt vett a képviselő-testület alakuló ülésén.
Forrás: Polgárdi Hírek

Alpolgármesternek Köntös Zoltán Józsefet és Héja Ágnest választották, míg előbbi a polgármester általános helyetteseként, addig utóbbi a társadalmi kapcsolatokért és kulturális területért felelős alpolgármesterként folytatja munkáját. 

A fentieken túl négy bizottság is alakult: a pénzügyi bizottság elnöke Szekeres Lajos János lett, tagjai pedig Kovács József és Vagyóczki Gergely. A szociális bizottság élére Kozári Erika került, az ő munkáját segíti Kissné Révfalvi Andrea és Nyikos Lászlóné. A kulturális bizottság vezetői tisztségét a korábbi évekhez hasonlóan Kissné Révfalvi Andrea tölti be Nyikos Lászlóné és Vagyóczki Gergely tagsága mellett. Az ügyrendi bizottság Nyikos Lászlóné elnökletével alakult meg, tagjai Kozári Erika és Szekeres Lajos János.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában