34 évig szolgálta a települést

5 órája

Kitüntették Gárdony leköszönő polgármesterét

A képviselő-testület 16 év képviselői majd 18 év városépítő polgármesteri szolgálat után „Pro Urbe Gárdony” jubileumi kitüntetésben részesítette a leköszönő polgármestert hétfőn délután.

Kecskés Zoltán

Ünnepélyes keretek között vehette át a kitüntető címet Tóth István, leköszönő polgármester.

Fotó: Ódor Balázs

Tóth István 34 évig szolgálta a települést szívvel-lélekkel, iskolatanárként, igazgatóként, polgármesterként is sokat tett a városért, ezért is kapta a kitüntető elismerést, amit tisztelettel át is vett az ünnepi eseményen.

Gárdony_elismerés_Tóth István_Pro_ Urbe_Gárdony
Tóth István tevékenységével hozzájárult Gárdony város fejlődéséhez.
Fotó: Ódor Balázs

Korábban Tóth István a FEOL-nak adott interjújában elmondta, folytatja a munkát és nagy tervei vannak, ugyanis Fejér Vármegyei Önkormányzat képviselőjeként folytatja a munkát.

A Fejér Vármegyei Önkormányzatnak a tagja leszek, az ünnepélyes eskütételére október 3-án kerül sor. Szeretném elsősorban a Velencei-tó ügyét, vízháztartását, a Velencei-tó környéki utak felújítását támogatni, de természetesen a vármegye összes településének fejlődését szívügyemnek tartom. Ez szerepelt a választási programomban is.

A teljes interjút ITT olvashatja el!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában