Megkezdték a munkát

2 órája

Összeállt kedden a kisváros képviselő-testülete

Számos meghívott vendéglő jelenlétében megtartotta alakuló ülését Bodajk város képviselő-testülete. A tagok, így a polgármester Wurczinger Lóránt is letette az esküt, hogy aztán, a három új taggal közösen megkezdődhessen a várhatóan öt éven át tartó munka.

Palocsai Jenő

A régi-új polgármester (j1) bízik abban, hogy jól tud majd együtt dolgozni a testület 

Forrás: Facebook

Régi és új polgármesterek, politikusok, hivatali és vallási vezetők is jelen voltak, meghívottként, mikor megalakult, majd esküt tett a bodajki képviselő-testület. – A nyolcadik önkormányzati ciklus fejeződött be 2024-ben, és a most leköszönő testület volt az első olyan Bodajk történetében, ahol sem a képviselő-testületben, sem a bizottságokban nem történt változás az adott perióduson belül. Ugyanazokkal a tagokkal ment végig az egész öt éves ciklus. – tudtuk meg Wurczinger Lóránt régi-új polgármestertől, aki azt is elmondta, hogy a bizottságok maradtak a régiek, így továbbra is lesz humánügyi és gazdasági bizottság, méghozzá a megszokott három képviselő és két külsős taggal.

A változás annyi a korábbi testülethez képest, hogy ebben a ciklusban három új képviselő van. Az ő elődeik nem indultak a 2024-es önkormányzati választásokon. A most megalakult testület első munkanapja október 22-én lesz, amikor is összevont bizottsági ülést tartanak a bodajkiak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában