70 éves lett

2 órája

Születésnapja alkalmából köszöntötték Koch Imre költőt

Kedvelői, művésztársai és íróbarátai köszöntötték 70. születésnapja alkalmából Koch Imre költőt október 2-án, szerdán a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Déri Brenda

Fotó: NAGY NORBERT

Versekkel, megzenésített versekkel, művészek és barátok társaságában – így köszöntötték Koch Imre költőt szerda délután a Szent István Művelődési Házban. Méltatásában Bakonyi István irodalomtörténész, az est házigagazdája úgy fogalmazott a költőről, mint egy csöndes szavú meditálóról. 

70. születésnapja alkalmából köszöntötték Koch Imre költőt.
Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

„Úgy érik költészete, mint a számára oly fontos és életre szóló szőlő, ahogy forr a bora ott, Nadapon. A napfény ölelésében, a teremtett világ csodái között.

És változatlanul jellemzi ezt a költői világot a nagyfokú intellektualitás, a sűrítésre törekvés, a szabad és mégis feszes formavilág. A lélek mélyeinek szép megfogalmazása. A szenvedély, az élet szeretete, a világ rejtett titkainak aprólékos föltárása”. 

Isten éltesse!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában