Frissen Fejérből

2023.05.04. 15:00

Útra indulnak a martoni Primadonnák

Nagy siker volt a Primadonnák előadása Martonvásáron, ezért már a folytatást tervezi a rendező. Milos Kozma a Balatonra is viszi a bohózatot.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-archív

Május 9-én és 10-én este újra színpadra lépnek a Primadonnák Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A kétfelvonásos bohózat a Film Mindenkinek Egyesület és a Maszk – a Martonvásári Színjátszók Közössége - közös koprodukciójában valósult meg, s két állástalan színész komédiába torkolló próbálkozásáról szól. 

- A márciusban bemutatott Primadonnák vígjáték előadásunkat közel 700 ember látta a BBK színháztermében, ami több mint Martonvásár lakosságának 10 százaléka. Ez a kőszínházakban is nagy elismerés, pláne nekünk amatőr-, félprofi színészeknek - fogalmazott a feol.hu megkeresésére Milos Kozma, s hozzátette: - Nyáron balatoni turnéra indulunk, többek között Hévíz, Fonyód, Balatonszemes lesz a következő fellépési helyszín. Reményeink szerint, ahogy Martonvásáron, úgy a Balatonnál is elfeledkezik pár órára a napi gondokról a közönség!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában