Frissen Fejérből

2024.01.09. 11:00

Fejér vármegyei diákok jelentkezését várják a versenyre

Irodalomkedvelő, verselni szerető, alsó és felső tagozatos, valamint középiskolás diákok jelentkezését várják a szervezők, Fejér vármegyei iskolákból.

Bokányi Zsolt

Versmondókat várnak

Fotó: Pexels

A Csoóri Sándor Társaság szervezésében újabb lehetőséget kapnak a verselés szerelmesei arra, hogy megmutassák, mire is képesek. A versmondásra jelentkezőknek egy Csoóri Sándor-verset vagy egy Csanádi Imre-verset kell bemutatniuk a zsűri előtt. Az énekelt vers kategóriában pedig ugyancsak a két költő megzenésített versei közül kell választaniuk. A nevezési határidő: 2024. január 15. A verseny döntőjének időpontja: 2024. február 3. (szombat) 10 óra. A rendezvényt a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezik meg. Az érdeklődők jelentkezését a következő elérhetőségeken várják: személyesen a Csoóri Sándor Társaság - Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, telefonon: 22/502-887 szervezőiroda, e-mailben pedig a felsorolt e-mail-címek bármelyikén: [email protected], [email protected], [email protected]. A szervezők kérik, hogy a jelentkező diákok írják meg életkorukat, a választott versek címét és szerzőjét. A verseny legjobbjai a zsűri döntése alapján értékes díjazásban részesülnek majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában