Éjszaka a kultúra jegyében

2024.06.22. 21:13

A Helyőrségi Zenekar koncertjével vette kezdetét Fehérváron a Múzeumok Éjszakája (galéria)

Június 22-én 17 órakor kinyíltak Székesfehérvár közgyűjteményeinek, kulturális intézményeinek kapui. A Múzeumok Éjszakája száz programja várja ezen az estén a látogatókat. A Helyőrségi Zenekar belvárosi felvonulásával vette kezdetét a rendezvény.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Családi programokkal, különleges tárlatvezetésekkel, misztikus játékokkal, koncertekkel és megannyi pazar lehetőséggel készültek idén a székesfehérvári múzeumok, kiállítóterek, művelődési intézmények, könyvtárak a Múzeumok Éjszakája rendezvényére. A város az idei programsorozat kiemelt helyszíneként 26 helyen 100 programot kínál, melyek között az elsők mégis a szabad ég alatt várták az érdeklődőket:  a Székesfehérvári  Helyőrségi Zenekar koncertjét sokan tapsolták meg a Városház téren, az Egyházmegyei Múzeum előtt, de az Alba Regia Veteránjármű Egyesület járműveinek Városház téri felsorakozására is sokan voltak kíváncsiak. A szabadtéri program a Székesfehérvári Fúvószenekar előadásával folytatódott, valamint megkezdődtek a rendezvények a zárt helyszíneken is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában