Izgalmas témák Hidasi Judittal

2024.06.13. 11:30

Ünnepi Könyvhét: Író-olvasó találkozó Palotaváros kedvenc könyvtárában

A 95. Ünnepi Könyvhét számos érdekes eseményt kínál az irodalom és kultúra iránt érdeklődőknek június 10-20 között. A programsorozat keretében látogatott el Hidasi Judit író, az Újrakezdők-sorozat szerzője a VMK Tolnai utcai könyvtárába.

Kecskés Zoltán

Hidasi Judit író volt a VMK Tolnai utcai könyvtár vendége.

Fotó: Könyvtár

– Nagyon figyelünk arra, hogy egyik évben a gyerekekhez, más alkalommal felnőttekhez hívunk előadókat. Ebben az évben a népszerű Hidasi Juditra esett a választás – mondta a találkozó előtt Kalincsákné Molnár Zsuzsanna tagkönyvtárvezető.

A kötetlen mintegy egyórányi író-olvasó találkozó során Marton Gábor Márk, a Vörösmarty Mihály Könyvtár munkatársa érdekes témákat feszegetett a közkedvelt, balatoni romantikus történetek szerzőjével: a COVID és az egyes élethelyzetek (gyász, kamaszkori átalakulások) írói hatásairól, de természetesen nem maradhatott el az olvasók körében oly nagyon népszerű Újrakezdők sorozat sem, melynek a helyszíne a Balaton, ami valóságos és nagyon kedvelt helyszín.

Hidasi Judit személyében nagyon közvetlen, kedves, sokszínű egyéniséget ismerhettünk meg, aki még tele van tervekkel a jövőre nézve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában