Megnyitóval zártak

2024.07.01. 20:00

Csehországi turnéra indultak a móri fúvósok

Évadot zárt és egyúttal megnyitotta a Nyári Zenei Estek koncertsorozatot a Móri Ifjúsági Fúvószenekar. A zenészek azonban nem dőlhetnek hátra, turnéra indultak Csehországba.

Palocsai Jenő

Idén a nemrégiben átadott városi piacot választották a csoportkép helyszínéül a fúvósok

Fotó: Hrubos Zsolt

Sok gyakorlás és számtalan fellépés van a Móri Ifjúsági Fúvószenekar mögött. A tartalmas évadot lezárták, és egyúttal megnyitották a Nyári Zenei Estek koncertsorozatot 

– Olyan műsorral készültünk, melyben sok új zenemű kapott helyet, és elkészült a szokásos éves csoportképünk is, ezúttal az új piac épületénél. De mi nem sokat pihenhetünk, ugyanis a vasárnap elhangzott repertoárral elindulunk szokásos csehországi turnénkra, Chebbe –áll a zenekar közleményében.

Ahogy minden évben, úgy idén is elkészült a csoportkép, melyben régi és új tagok sorakoznak fel a megszokott ünnepi egyenruhában. A fúvósok mindenkinek kellemes, fúvószenében gazdag nyarat kívánva indultak a külföldi turnéra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában