Dicsérjétek trombitaszóval! - folytatódik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat

Dicsérjétek trombitaszóval! – az Evangélikus templomban folytatódik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat.

Gombor Lili

Dicsérjétek trombitaszóval! című hangversennyel folytatódik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat. Július 18-án, csütörtökön 19.00 órára az Evangélikus templomba várják a zenebarátokat – olvasható az ÖKK közleményében.

Teleki Miklós orgonaművész és Nagy Eleonóra trombitaművész közös hangversenyének középpontjában a hangszerek királynője, az orgona áll. A koncert programját az olasz és a német barokk zene nagymestereinek művei alkotják. A műsorban szerepel Vivaldi–Bach: a-moll concerto; Telemann: Tizenkét hősi induló – részletek; Bach: Esz-dúr triószonáta; Albinoni: C-dúr trombitaverseny, valamint Bach: Esz-dúr prelúdium és fúga.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar négyrészes koncertsorozatának záró eseményét július 25-én, csütörtökön tartják majd Szent Sebestyén-templomban. 
Jegyek válthatóak online a Zenekar honlapján: https://arso.hu/koncertek/ vagy személyesen a Vörösmarty Színház jegyirodájában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában