A fiatalok ünnepnapja

2 órája

Mozi és mese lesz a szombat délutáni program

A mostani szombat az ifjúságról szól Sárkeresztesen. Előbb esti mese lesz a kicsiknek a könyvtárban, aztán pedig valódi mozi élmény a nagyoknak, a Sárkeresztesi Ifjúsági Térben.

Palocsai Jenő

Mesével és mozival várják az ifjúságot Sárkeresztesen

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Minden generációt megszólít a sárkeresztesi könyvtár, illetve a művelődési ház augusztus harmadikán. Egyik korcsoportot mesével lepik meg szombaton, a másikat egy mozi élménnyel.

Mozi és mese lesz a szombat délutáni program
Esti mese gyerekeknek és mesekedvelő nagyobbaknak
Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Esti mese

Először egy esti mese lesz este 6:00 órától nyolcig, amiből a gyerekek, illetve a mesekedvelő nagyobbak megtudhatják, hogyan is bújt el a kis kondás, és hogy mire is jó egy lyukas nejlonzacskó? A Papírszínház a sárkeresztesi könyvtárban várja az érdeklődőket és amikor véget ér a mese, eljön a nagyobbak ideje.

Mozi és mese lesz a szombat délutáni program
A szervezők kérik, hogy a teljes mozi élményért mindenki vigyen magával üdítőt és pattogatott kukoricát
Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Mozi élmény

Este 8:00 órakor a Sárkeresztesi Művelődési Házban ismét megtelik élettel a Sárkeresztesi Ifjúsági Tér. Ezen a hétvégén a program filmvetítés lesz, így az érdeklődőket arra kérik a szervezők, hogy a teljes mozi élményért mindenki vigyen magával üdítőt és pattogatott kukoricát, ám az még titok, hogy mi lesz az a film, amit este tízig néznek a fiatalok, mert az csak a helyszínen derül ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában