Hagyományos zenés program

2024.07.04. 21:43

Örökzöldek, szerelmes dallamok: Nyáresti vigadalom Buch Tiborral

Hagyományos zenés programjára hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ július 7-én, vasárnap este hét órára az Öreghegyi Közösségi Ház kertjébe: a Nyáresti vigadalom, Buch Tibor és Lőrincz Judit estje jól ismert, örökzöld musical- és operettslágerekkel szórakoztatja a hallgatóságot.

Feol.hu

A közönségkedvenc Buch Tibor évek óta visszajár az Öreghegyi Közösségi Házba – az énekes-színész hosszú ideig volt a Vörösmarty Színház társulatának tagja, a fehérvári évek alatt több nagy sikerű darabban játszott, a nézők 2009-ben őt választották a legjobb színésznek, így övé lett a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma díja, 2010-ben pedig Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat kapott.

Idén nyáron Lőrincz Judit operaénekes érkezik majd az Öreghegyre, hogy Buch Tiborral közösen emlékezetes élménnyel ajándékozza meg a közönséget – erre a műsorban hallható örökzöld dallamok, a megunhatatlan musical- és operettslágerek adnak garanciát. Az esten közreműködik Horváth Elemér „Emi” és testvére, Horváth Péter, ők kísérik hegedűn és zongorán a két énekest.

A nyáresti vigadalom július 7-én, vasárnap 19 órakor kezdődik, a rendezvény esőnapja július 14., vasárnap. Jegyek online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen a Barátság mozi pénztárában nyitvatartási időben, valamint – amennyiben az elővétel után még maradnak jegyek – előadás előtt a helyszínen válthatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában