Ari Art

2024.08.05. 14:00

Élet is, öröm is, festés is – agárdi alkotócsoport kiállítása augusztusban

Robbanó színek, csendéletek, víz, mező, természetbe olvadó urbánus környezet – csak pár téma, amely az Élet-Öröm-Festés című tárlaton látható a Velencei-tavi Galériában.

S. Töttő Rita

Fotó: Ódor Balázs

Egy helyi művészeti csoport, az Ari Art agárdi alkotócsoportjának festménykiállítása nyílt meg augusztus 2-án, pénteken a Velencei-tavi Galériában. A nyaralótulajdonosokból álló csoport vezetője, Magyar Ari, akinek munkái Gy. Simon Margit, Kishonthy Éva, Pocsai Julianna, valamint Varga-Rancz Krisztina alkotásaival együtt egész augusztusban megtekinthetők a galériában.

Fotó: Ódor Balázs

Téma a vásznakon

Ahogy a kiállítás címe is mutatja, „élet-öröm-festés” találkozik a vásznakon, melyeket Bándi Kund, az Összmagyar Testület ügyvezető elnöke mutatott be a megnyitó közönségének – melyet ezt követően Bándi Írisz Réka, énekes előadóművész előadása nyűgözhetett le.

A következő tárlat szeptemberben

Ocsenás Katalin, a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ igazgatója a feol.hu-nak elmondta: az augusztus végéig látható tárlatot követően egy újabb kiállításra készülnek a Velencei-tavi Galériában: Pósa Lajos író, a magyar gyermekirodalom klasszikusának munkásságát mutatják be szeptember első hetében nyíló kiállításukon.

Péntek esti hangtárlat

Az alkotócsoport kiállításmegnyitóját követően a Péntek Esti Hangtárlat programja marasztalta a közönséget Gárdonyban: Tóth Péter Lóránt, Pro-Hungarica-díjas versvándor a ”Toldi írójához elküldöm versemet” című önálló estjén Fekete Krisztián cimbalomművész játszott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában