Ajánló

2 órája

Évadnyitó Táncházba invitálja a táncolni vágyókat az ARTE

Kézműves foglalkozás, népi gyermekjátszó, csikóbál, tánctanítás és táncházi mulatság – új évad indul a Malom utcában szeptember 14-én, szombaton.

Feol.hu

Az ARTE Malom utcai Táncházban hónapról hónapra megrendezi hagyományos táncházait az alkalmakhoz illő kézműves foglalkozásokkal, népi gyermekjátszókkal, tánctanítással és zenés, táncos mulatsággal. Mutatjuk, hogy ezúttal mivel készültek a látogatóknak: 

17 órától kézműves foglalkozásra várják az érdeklődőket, mely során őszi terménydíszeket készítenek Szalóki Erika vezetésével. Majd 18 órától „Dombon törik a diót…” népi gyermekjátszó veszi kezdetét Bókáné Zemancsek Edit irányításával, 19 órától pedig „Csikóbál” lesz, melynek házigazdája az Alba Regia AMI Derce csoportja. 20 órától aztán Felcsíki táncot tanítanak, 21 órától egészen a kapuzárásig (éjjel 1 óra) a Táncház utolsó programjaként jön a táncházi mulatság. 

A Táncházzal, jegyvásárlással kapcsolatos további információk itt érhetők el. 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában