Kiállták az idő próbáját!

10 órája

Szüreti élménycsokor Vértesbogláron (galéria!)

Bár az időjárás némileg közbeszólt, és a hivatalos - felvonulással egybekötött - szüreti mulatság elmaradt az eső miatt, a közösségi házban a hangulatra nem lehetett panasz a bál során.

Kecskés Zoltán

Bár az időjárás miatt a közösségi házba „szorultak" a hangulatra nem lehetett panasz.

Fotó: Molnár Attila

– Nagyon jól sikerült! A rossz időjárás ellenére sokan vettek részt  a rendezvényen. Sajnos a felvonulás elmaradt, de a táncokat a közösségi házban megnézhették az érdeklődők – mondta Fábiánné Nágl Brigitta szervező a FEOL megkeresésére.

(Galéria a képre kattintva!)

– A kilences szám az időjárás ellenére szerencsés volt, aki ott volt, jól érezhette magát a helyi német nemzetiségi táncegyesület, a „Boglarer Weisse Rosen Tanzgruppe" jóvoltából – meséli lelkesen, majd a műsorra is kitért.

– Kis óvodásaink kezdték a produkciókat, aztán az iskolás csoport végül a Boglarer Weisse Rosen Tanzgruppe zárta a sort élőzenei kísérettel, amit a „Die Eber  Kapelle" szolgáltatott.  Ezután a táncosaink báli ruhába öltöztek, a zenekar behangolt és kezdődött a hajnalig tartó bál – tette hozzá, megköszönve minden segítőnek a munkát, akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre!

Remekül sikerült az esti bál is!
Fotó: Major Benjámin

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában