Mazzag Dániel

2019.06.24. 21:13

Debrecenbe kéne menni

A fehérvári nevelésű hokisnak, Mazzag Dánielnek környezetváltozásra van szüksége, ezért elhagyta a Volánt, s a DEAC csapatához igazolt.

Nagy Péter

Egyéni edzésekkel készül a következő szezonra Mazzag

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Javában zajlik a felkészülés a magyar Erste Ligában és az osztrák bázisú EBEL-ben szereplő fehérvári jégkorongcsapatnál. A hamarosan Győrbe költöző Titánok együttesének egy újabb saját nevelésű játékos intett búcsút Mazzag Dániel személyében. A 23 esztendős csatár Debrecenben, a DEAC-nál folytatja karrierjét.

Egyéni edzésekkel készül a következő szezonra Mazzag
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Már tavaly is kis híján a DEAC-hoz szerződtem, nagyon közel álltunk a megegyezéshez – nyilatkozta a jegkorongblog.hu-nak az utánpótlás szinten számtalan bajnoki címet bezsebelő Mazzag. – Az utolsó pillanatban aztán mégis úgy döntöttem, hogy adok magamnak egy végső esélyt a Titánokban, Fehérváron szerettem volna bizonyítani. Az elmúlt idényben azonban mentálisan valahogy nem tudtam meglépni azt a szintet, amire egyébként képes lennék. Végül ez volt az a pont, ahol azt éreztem, hogy környezetváltásra van szükségem.

A támadó egyelőre még a megyeszékhelyen, Zsupányi Gábor vezetésével készül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában