Foci

2021.04.13. 16:16

Az Iváncsát várják a Népligetben

Az NB III 29., hétközi fordulójában több fajsúlyos találkozóban is érdekeltek megyénk csapatai.

Káldor András

A Bicske (sárga-kék) Mosonmagyaróváron lép pályára

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2021. 04.14. 16.30

Ferencvárosi TC II (4.)-Iváncsa KSE (2.)

A két csapat őszi találkozóján megosztoztak a pontokon a felek, egészen a 89. percig vezetett Gera Zalán találatával a Fradi tartalékcsapata, ám ekkor egyenlíteni tudott Suszter László, kialakítva az 1-1-es végeredményt. Mindenesetre nem vár könnyű kilencven perc az Iváncsára.

Majosi SE (20.)-Dunaújváros (12.)

A meccs egyértelmű esélyese a Dunaújváros. Több okkal alá lehet támasztani ezen állítást: ősszel simán 4-1-re legyőzték őket hazai pályán, és a Majosi SE nem véletlenül áll a tabella utolsó helyén, mindössze egyszer jöttek le a pályáról győztesen.

A Bicske (sárga-kék) Mosonmagyaróváron lép pályára
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

NYUGATI csoport

2021. 04.14. 16.30

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (15.)-Nagyatádi FC (20.)

Hasonlóképpen a majosi találkozóhoz, itt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő lesz a favorit, és nagy meglepetés lenne, ha a vendégek pontot rabolnának. Nem tették ezt szeptemberben sem, akkor 3-2-re nyert a tóparti legénység Nagyatádon.

Puskás Akadémia FC II (7.)-III. Ker. TVE (1.)

A tavasszal kimagaslóan szereplő felcsútiakat a bajnoki aranyat már borítékolhatóan bezsebelő óbudaiak ősszel legyőzték a Hévízi úton 2-0-ra, most azonban vélhetően sokkal nehezebb dolguk lesz a Pancho Arénában.

Credobus Mosonmagyaróvár (2.)-Bicskei TC (12.)

Előző hétvégén méretes zakóba szaladt (1-4) bele a házigazda Nagykanizsán, nagy valószínűséggel ezt a csorbát a Bicske csapatán köszörülnék ki.

Mol Fehérvár FC II (10.)-FC Nagykanizsa (4.)

A piros-kékek FC Nagykanizsa ellen is kellő önbizalommal készülhetnek, mivel az „odavágón” 5-1-re legyőzték a zalai alakulatot – igaz még a sérülése után visszatérő, és magát fokozatosan felépítő Géresi Krisztián hathatós, kétgólos segítségének is köszönhetően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában