Női röplabda

2024.04.17. 08:47

Elvehetné a Békéscsaba pályaelőnyét a Loki

Az egyenlítés összejött a MÁV Előre Foxconnak a Békéscsabai RSE ellen a női röplabda Extraliga rájátszás bronzcsatájában, most pedig ellenfele pályaelőnyét veheti el a székesfehérvári együttes.

Szabó Róbert

Előnybe kerülhetne a Loki a BRSE elleni bronzcsatában

Fotó: fehervarvolley.hu

A párharc első összecsapásán Békéscsabán nem volt nagyon kérdés, hogy melyik együttes fog nyerni. Bár az első, hat ponttal elbukott szett után a székesfehérváriak tízpontos különbséggel megnyerték a második felvonást és egyenlítettek, a harmadik és a negyedik játszmát is elbukták, így 3:1-re a mérkőzést is. Hazai pályán a VOK Sportcsarnokban aztán csattanós volt a válasz, hiszen magabiztos, 3:0-s sikert arattak a lányok, s hiába volt szoros mindhárom szett, a végén mindig a Loki felé billent a mérleg.

Szerdán pedig ismét összecsap a két fél, ezúttal Békéscsabán. Ahogy arról korábban is írtunk, a MÁV Előre Foxconn női csapatának eddig nem sok babér termett a Viharsarokban, öt eddigi ottani vendégjátékuk során csak egy szettet sikerült nyerniük. A győzelem azonban elengedhetetlen lenne, hiszen a pályaelőny a BRSE-nél van, ráadásul ha sikerülne legyőzni idegenben a csabaiakat, akkor április 20-án, szombaton, hazai környezetben le is zárhatná a párharcot a Loki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában