A családokért dolgozik

2024.04.30. 10:48

Elismerésben részesült az iváncsai egyesület vezetője

Munkája elismeréseként Hűség díjat vehetett át a Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2024. évi közgyűlésén az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesülete elnöke.

Héjj Vivien

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 2024. évi közgyűlésén adták át az elismeréseket

Fotó: Szabó Nándor

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete elismerését vehette át a napokban Hajdu Zoltánné Marika, az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesülete elnöke. A 2015-ben alapított Hűség díj – a NOE leírása szerint – tükrözi a díjazott személy egyesülethez és közösséghez való hűségét. Az elismerésben részesülő személy oklevelet és egy bronz plakettet kap.

Az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesülete 2001-ben Nagy Imréné vezetésével alakult, 2002-től közhasznú nonprofit szervezetként működik. Az egyesület céljai közt fogalmazta meg az élet és az anyaság tiszteletére nevelést, a házasság és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítését, valamint azt, hogy előtérbe helyezzék azokat az értékeket, amit a nagycsaládosok képviselnek. A település honlapja szerint az egyesületnek jelenleg 77 tagcsaládja van, a három és több gyermekesek rendes tagként, az egy-két gyermekesek pártoló tagként részesei a szervezetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában