Férfi röplabda Extraliga

2024.04.23. 19:09

Megdolgozott a győzelemért a Loki

Csodával határos módon, kétszettes hátrányból fordított a FINO Kaposvár otthonában a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntőjének harmadik mérkőzésén, így életben tartotta reményeit. A találkozó után Omar Pelillo, a klub vezetőedzője értékelte a látottakat.

Szabó Róbert

A VOK Sportcsarnokban folytatódik a férfi röplabda Extraliga rájátszás döntője

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Hatalmas gratuláció a csapatnak! A Kaposvár rendkívül erősen kezdett, ami megtörte a ritmusunkat. A legutóbb, amikor ez történt elvesztettük az összecsapást, most azonban jól jöttünk vissza – kezdte gondolatait a fehervarvolley.hu-nak Omar Pelillo.

A szakember arról is beszélt, a játékosok végig koncentráltak, jól szervezett volt a védelem, és óriási győzelmet arattak, amiért nagyon megdolgoztak az egész szezonban.

– Ezzel a sikerrel újra Székesfehérváron bizonyíthatunk, amit pedig a szurkolóink érdemeltek meg – zárta gondolatait a találkozó után az argentin tréner.

A döntő párharc április 26-án, pénteken, 17.00 órától folytatódik a VOK Sportcsarnokban, ahol a MÁV Előrének szintén az a kérdés, hogy életben tudja-e tartani reményeit a bajnoki aranyra. Ehhez mindenképp kellene a győzelem, hiszen ha ez nem sikerül, akkor a Kaposvár 3-1-re lezárja a párharcot. A somogyiak ehhez már az előző meccsen is közel jártak, hiszen 2-0-ra is vezettek szettekben, a székesfehérváriak mégis fordítani tudtak egy óriási meccsen.

A feladat nem egyszerű, azonban a legutóbbi, idegenbeli mérkőzésen Pesti Marcellék bizonyították, nincs lehetetlen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában