Tisztújító közgyűlés

2024.05.01. 16:00

L. Simon László újabb négy évig elnök

Ismét L. Simon Lászlót választotta elnökévé a Tokaji Írótábor Egyesület. A tisztújító közgyűlésen a következő írótábor témáját is meghirdették.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Az 1972 óta működő Tokaji Írótábor Egyesület tisztújító közgyűlést tartott. A rangos irodalmi tanácskozást szervező egyesület közleményben tudatta: újabb négy évre L. Simon László József Attila-díjas írót, a Magyar Művészeti Akadémia tagját, a Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány alapítóját választotta meg elnökének.

Az egyesület továbbá két alelnököt is választott: Erős Kinga József Attila-díjas kritikust, a Magyar Írószövetség elnökét, valamint Soltész Márton irodalomtörténészt, a Kertész Imre Intézet tudományos igazgatóját. Papp-Für János költő továbbra is a titkári feladatokat látja el. Mindezek mellett a közgyűlésen bejelentették: az idei, 52. Tokaji Írótábort Szabadság és autonómia címmel augusztus 12. és 15. között rendezik meg

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában