Becsület

2024.05.04. 21:19

Pontot loptak a vidis lányok

Az élvonaltól búcsúzó Fehérvár FC női labdarúgócsapata pontot szerzett a már biztos ötödik Diósgyőri VTK otthonában a Simple Női Liga 21. fordulójában.

Ferencz Balázs

Jánosi Ninetta (fehérben) találatával raboltak pontot a fehérvári hölgyek

Fotó: Kricskovics Antal archív

Diósgyőri VTK - Fehérvár FC 1-1 (1-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Medve Dóra (Dudás Vilmos, Jávorka Eliza)
DVTK: Orgoványi - Havasi (Szolomájer, 74.), Geréd, Komlós - Madarász, Sain (Mezőssy, 84.), Oláh, Smajić (Katona, a szünetben), Boros - Mikó (Nagy L., 62.), Myhal (Nagy P., a szünetben) Vezetőedző: Bém Gábor.
Fehérvár FC: Németh N. – Mihályi, Romanoczki, Jánosi,  Ramor (Bors, 79.) – Tóth A. (Kozma, 87.), Szabó B. – Szehofner (Czvetnics, 60.), Szombati (Zuggó, 60.), Kántor (Németh V., a szünetben) – Földvári.   Vezetőedző: Andorka Péter

Gólszerző: Sain (42.) illetve Jánosi (54.)
Sárga lap: Oláh A. (88.)

Andorka Péter lányai már teher nélkül szállhattak harcba a DVTK vendégeként, korábban eldőlt, hogy kiesnek az NB I-ből. A fehérváriak azonban becsületből jelesre vizsgáztak, hiszen az utolsó előtti bajnoki összecsapáson zsebeltek be egy értékes pontot. A már biztos ötödik DVTK Sain révén szerzett vezetést a szünet előtt, azonban a fordulást követően, az 54. minutumban Jánosi Ninetta egalizált.

A Fehérvár FC május 11-én 16 órakor az MTK ellen zárja a szezont, hazai pályán.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában