Kulcsember teszi át a székhelyét a fővárosba

2024.07.01. 11:34

Egyre nagyobb a baj? – újabb játékos távozik a Fehérvár FC-től

Távozik a Fehérvár FC-től az elmúlt idényben 26 tétmérkőzésen pályára lépő Gergényi Bence.

Szabó Róbert

Gergényi Bence egy év után távozik Székesfehérvárról

Fotó: fehervarfc.hu

Hivatalos oldalán jelentették be a székesfehérvári piros-kékek, hogy távozik a csapattól a 2023 szeptemberében a Zalaegerszegtől érkező Gergényi Bence. A Fehérvár FC az Újpesttel kötött megállapodást, ennek értelmében a játékos a jövőben a lila-fehéreket fogja erősíteni.

Gergényi Bence az OTP Bank Ligában huszonöt alkalommal lépett pályára, míg a MOL Magyar Kupában egyszer kapott lehetőséget. 

Az már korábban biztossá vált, hogy Sigér Dávid és Bese Barnabás elhagyja a Fehérvár FC-t – utóbbi szintén az Újpest FC-hez igazolt –, de mellettük nem marad a csapatnál Mamoudou Karamoko, Hangya Szilveszter és Emil Rockov sem többek között, míg Fiola Attila szerződése ezen a nyáron lejár.

Érkezőként eddig csak Bohdan Melniket jelentette be a székesfehérvári együttes, mellette pedig végleg megszerezte Tóth Balázs játékjogát, és már korábban megegyezett az angol George Dobsonnal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában