Íjjaj, úgy élvezem én a strandot

2024.07.06. 10:01

Felemás kezdés a gárdonyi lányoktól

A hétvégi EBT torna első játéknapján a Venice Beach Girls egy győzelmet és egy vereséget gyűjtött.

Szupkai Gábor

Bernáth Réka számtalan gólja közül szerzi az egyiket

Fotó: Kricskovics Antal

A Gárdony-Pázmánd NKK játékosaira épülő Venice Beach Girls első pénteki mérkőzésén a Bajos Csajok ellen lépett a homokba, és kiélezett mérkőzésen 2-1-re (27-22, 22-24, 7-6) nyert. Különösen Bernáth Réka és Gaál Dorina volt elemében, előbbi 21, utóbbi 17 pontot szerzett, míg Sárvári Krisztina 10-el a harmadik legeredményesebb volt.

A folytatásban az OVB BG Salgó együttese ellen már nem ment ilyen jól, egy sima és egy szoros szettben 2-0-ra (12-26, 19-20) szenvedtek vereséget a gárdonyi hölgykoszorú tagjai.  A csapat legeredményesebbje ezúttal is Bernáth Réka volt 10 ponttal, őt Sárvári Krisztina követte 8-al, és Gaál Dorina 5-el.

A lányokra szombaton további három mérkőzés vár a Lupa Beachen rendezett EBT (European Beach Handball Tour) torna csoportküzdelmeiben, ahol a csoportjukban szerepel az Alba együttese is. A fehérvári lányok csak szombaton kezdik a küzdelmeket, első meccsüket éppen a Venice Beach Girls ellen játszák a budakalászi megmérettetésen.

Vasárnap pedig következik a lényeg, a helyosztók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában