Két aranyérem Szolnokról

2024.07.01. 13:29

Jól szerepeltek a vértesiek a Furkó Kálmán Emlékversenyen

A Tiszaligeti Sportcsarnok volt a házigazdája a karatésoknál az immár 39. alkalommal rendezett Szolnok Kupának, egyben III. Shihan Furkó Kálmán Emlékversenynek.

Horog László

A VTSE küldöttsége a Tiszaligeti Sportcsarnokban

Fotó: VTSE

A rangos sportesemény szereplői nyílt Európa Kupa viadalon is részt vettek, ezért nem volt meglepő a sok nevező: 350 sportoló nyolc országból érkezett a Tiszaligetbe. A Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület karatékái ismét megtették a magukét, két aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot szereztek.

Kuti Jázmin (gyermek II lány -45 kg) aranyérmes lett, ahogy Reichert Hanna is (gyermek II lány +45kg), László Sára (ifi lány +60 kg) ezüstérmes lett, Viszugyel Bálint (gyermek II fiú -45 kg) pedig a dobogó harmadik fokára léphetett. Králl Máté (ifi fiú +70 kg) a legjobb 6. helyen zárta a seregszemlét, Lukács Eszter (ifi lány +60 kg) pedig 8. lett a népes mezőnyben. A versenyzőket Kertész Zoltán és Haag Dóra készített fel edzőként az eseményre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában