Mától kapható a Vidi-bérlet online és személyesen is!

Elkezdődött a 2024/25-ös bérletek árusítása. Mutatjuk, hol lehet lecsapni a Fehérvár FC őszi mérkőzéseire és a teljes szezonra szóló belépőkre!

Gombor Lili

A Fehérvár FC 2024/25-ös szezonbeli hazai mérkőzéseire elkezdődött a bérletek árusítása

Fotó: Koncz Márton / Nemzeti Sport

Szerdán indult a bérletvásárlás a Vidinél. A Fehérvár FC 2024/25-ös szezonbeli hazai mérkőzéseire online és személyesen is vásárolhatnak jegyet a szurkolók július 17-én 10 órától. Online a Jegymester.hu oldalon keresztül, személyesen pedig a VidiShopban, majd csütörtöktől a Vidi Múzeumban is válthatnak belépőt az őszi vagy a teljes szezonra.

Az őszi bérlet vásárlása esetén – az egyedi mérkőzésekre történő jegyvásárláshoz képest – 20 százalékkal, szezonbérlet vásárlása esetén 30 százalékkal olcsóbban juthatnak belépőhöz. A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (a döntő kivételével) érvényesek.

A 2024-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolók számára Székesfehérvár Önkormányzata most is elővásárlási lehetőséget biztosít, így az ő korábbi helyükre augusztus 1-ig csak ők válthatnak jegyet – olvasható az ÖKK közleményében.

Pontos árak és részletes információk elérhetők a Fehérvár FC honlapján érhetőek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában