Nem számolnak vele

2024.07.01. 13:19

Távozik Horvátországból a korábbi Vidi-játékos

Hivatalos oldalán köszönte meg a csapatért végzett munkát a Hajduk Split Kleinheisler Lászlónak, aki fél évnyi horvátországi kölcsönszerződés után visszatér a görög Panathinaikoszhoz.

Szabó Róbert

Kleinheisler László távozik a Hajduk Splittől

Fotó: hajduk.hr

Elbúcsúzott a Puskás Akadémia és a Fehérvár FC egykori játékosától, Kleinheisler Lászlótól a Hajduk Split. A 30 esztendős középpályás pályafutása során második alkalommal játszott horvát együttesnél, hiszen 2019 és 2023 között az NK Osijeket erősítette. Onnan került a görög Panathinaikoszhoz, azonban az együttes nem igazán adott neki lehetőséget, egy év alatt csak 21 alkalommal léphetett pályára, így 2024 telén visszatért Horvátországba, ezúttal azonban a Hajdukhoz írt alá.

Az elmúlt fél évben 12 bajnoki és 2 Horvát Kupa-meccsen kapott lehetőséget, utóbbi sorozatban pedig egyszer eredményes is volt. A jövőben azonban a horvát klub nem számol a játékossal, aki így kölcsönszerződése lejártával visszatér Görögországba, ahol a Transfermarkt.de adatai szerint 2026 nyaráig él a szerződése a Panathinaikosszal.

Kleinheisler László az Európa-bajnokságon a Svájc és a Németország elleni mérkőzésen is lehetőséget kapott, előbbin 24 percet, míg utóbbin 27-et töltött a pályán, gólt és gólpasszt nem szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában