Elite Cup az Alba Arénában

2 órája

Bronzérem az ifiknek

Péntektől vasárnapig tartott az Elite Cup székesfehérvári fordulója, ahol az Alba Arénában a FEHA19 ifjúsági csapatának ellenfelei a Vasas SC, Lengyelország U18-as válogatott, valamint a Vienna Capitals voltak.

Szupkai Gábor

Fotó: feha19.hu

A FEHA19 ifjúsági csapatára Lengyelország korosztályos válogatottja várt az Alba Arénában rendezett Elite Cup forduló pénteki játéknapján. A kiváló játékerőt képviselő ellenfélnél a figyelemre méltó csapatjáték mellett néhány kiemelkedő egyéni teljesítmény is akadt, így magabiztosan, 8-1-es sikerrel szerezték meg a győzelmet. A fehérváriak gólját Sábián szerezte. 

A szombati napon a Vasas SC ellen lépett jégre a FEHA19 ifjúsági csapata. A fehérváriak az utolsó percben mentették 5-5-ös döntetlenre a meccset, a hosszabbításban pedig szép góllal a győzelmet is megszerezték. A FEHA19 góljait Filipkó, Rákosi Lázár, Szűcs M. (2), és Pallós (2) szerezték.

Az Elite Cup-forduló zárónapján a Vienna Capitals következett, és sajnos a fehérvári fiatalok nem szereztek újabb pontot, 3-0-ra nyert a bécsi gárda, így a torna harmadik helyén végeztek.
A torna végeredménye:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában