Hírek

2011.05.19. 02:26

Szamóca-díjat kaptak

Székesfehérvár - A múlt héten a Civil Piactéren megrendezték a családok hetét. Lehetett érdeklődni táborokról, gyűjtöttek élelmiszert a rászorulóknak, díjakat adtak át.

Kovalcsik Katalin

A családok hete vasárnapi záróeseményének egyik pontja volt a Szamóca-díjak átadása. A Széna Egyesület a díjat évente azoknak a magánembereknek, cégeknek, szervezeteknek adja át, akik és amelyek egész éven át támogatták működését. A 18 éven aluli segítők közül elismerték Esze Károly, Seregély Alexandra, Seregély Zoltán munkáját. A második kategóriában a Széna családtagoknak mondott köszönetet. Borsosné Császár Margit, Czimmermann Anita, Éva, Farkas Erzsébet, Hanh-Kakas Ferenc, Wirth Bea és családtagjaiknak szólt a díj. Folyamatos tevékenységéért Hajdók Éva, egyesületen kívüli önkéntesként Balogh Zoltán is díjat kapott. Az együttműködők és partnerek közül az Alpha Vet Kft., a gépcsere programban nyújtott segítségért Kalapos György a Modul Épszertől lett díjazott. A szociális háló partnerei, a Smart Grant Alapítvány, az Otthon Segítünk Alapítvány, a Szegényeket Támogató Alapítvány is díj birtokosává vált. Külön kategóriában díjazta az egyesület azokat a támogatókat, amelyek legalább egymillió forint értékben segítették tavaly munkájukat. Ilyen az Alcoa Alapítvány, az egy éven át tartó testi és lelki egészségmegőrzést biztosító sorozat, a családi üdülés és a táborok támogatásáért. Az FC Fehérvár azért kapott díjat, mivel a Videoton FC hazai bajnoki mérkőzéseire térítésmentesen alkalmanként 100 jegyet ajándékozott az egyesületnek. A Vörösmarty Színház a díjat az öt előadásból álló színházbérletért kapta köszönetként, amelyeken száz családtag ülhetett be az elődásokra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!