Hírek

2012.05.25. 12:42

Dér Tibor kapta a Székesfehérvár Közbiztonságért díjat

Székesfehérvár - Dér Tibor rendőr főhadnagy kapta a város közgyűlése által, szakmai alapon odaítélt Székesfehérvár Közbiztonságáért elnevezésű díjat, amelyet Cser-Palkovics András adott át a kitüntetettnek pénteken, a Bregyó-közben rendezett rendőr sportnapon.

Fejér Megyei Hírlap

A főhadnagy a fehérvári rendőrkapitányságon kezdte a pályáját 1991-ben, először még őrmesterként, innen jutott el a főhadnagyi rendfokozatig. Mint lapunknak elmondta, az elmúlt hat évben a bűnmegelőzés területén dolgozott, s ennek keretében nagyon sokat találkozott a fehérvári fiatalokkal, középiskolásokkal, talán ennek a munkának szól a mostani elismerés.
Az egyébként focimezben melegítő, már a meccsekre készülő rendőröket Simon László, megyei rendőrfőkapitány is köszöntötte, aztán megkezdődött a Temesi István rendőr alezredes nevével fémjelzett futballtorna.
Temesi István három évtizeden át dolgozott a rendőrségen nyomozóként, főnyomozóként, később pedig a fehérvári kapitányság bűnügyi alosztályát vezette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!