Hírek

2013.03.26. 17:59

Egy PET palack és futhatsz!

Székesfehérvár - Utcai futóversenyt rendez az Alba Regia Atlétika Klub és a Depónia Kft. az egészséges, tiszta Fehérvár jegyében június 9-én, a környezetvédelmi világnapon.

Sebestyén Lilla

Második alkalommal is megrendezik  a TESZ (Tiszta, Egészséges Székesfehérvár) elnevezésű utcai futóversenyt városunkban - jelentette be Cser-Palkovics András polgármester a keddi sajtótájékoztatón.

A tavalyihoz hasonlóan most is rengeteg szurkolót és versenyzőt - fiatalokat, időseket, családokat és csapatokat - várnak a június 9-ei versenyre, amit ezúttal egy másik útvonalon rendeznek.

A futók az idei évben a Koronázó térről indulhatnak, onnan a Rákóczi utcára, majd a Széna térre fordulhatnak rá. A verseny végpontjául pedig  szintén a Koronázó tér szolgál. Ez hozzávetőlegesen egy 1300 m-es kört jelent - mondta el Hirt Károly, az Alba Regia Atlétika Klub vezetője, majd hozzátette:  a verseny nevezési díja egy PET palack lesz, amit a helyszínen elhelyezett konténerbe kell beledobni.

A Depónia Kft igazgatója, Steigerwald Tibor hozzátette: a második TESZ futást most több kategóriával bővítették. Idén ugyanis munkahelyi váltók és családi csoportok, valamint egyéni  futók mellett az iskolákat is díjakkal jutalmazzák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!