Hírek

2013.09.18. 15:00

Alba Volán: Ha kell, változtatnak

Az autóbusz-közlekedéssel kapcsolatos felvetéseket mindig megvizsgálják: ezt ígéri az Alba Volán Zrt.

Munkatársunktól

Az Alba Volán Zrt. székesfehérvári helyi járatait országosan is egyedülálló arányban alacsony padlós, illetve középmagas autóbuszok végzik - nyilatkozta Pruzsina Alice, az Alba Volán Zrt. kommunikációs munkatársa. Hozzátette: az új menetrend bevezetése a nyár folyamán történt meg, így érthető, ha az iskolakezdéssel, a vakáció után újra meg kell vizsgálni a járatok kihasználtságát. Egyébként ez a menetrendi változásokat tárgyaló önkormányzati ülésen is közös célként fogalmazódott meg mind a város, mind pedig a szolgáltató részéről. A kiigazítások, a járatok bővítése természetesen megtörténhet azon útvonalakon, ahol zsúfoltak az autóbuszok.

Az autóbuszokat tisztántartó személyzet bővítése folyamatban van, mivel társaságunkhoz több észrevétel is érkezett a járművek nem megfelelő higiéniájáról. Az Alba Volán Zrt. egyébként folyamatosan újítja fel a pályudvarokat, megvizsgálta a létesítmények állapotát és ütemezetten, önerőből végzi el a szükséges rekonstrukciókat.

Amennyiben a felvetéseket eljuttatják társaságukhoz, megvizsgálják annak lehetőségét, milyen módosításokkal lehet komfortosabbá tenni az adott szolgáltatást. Ez a lehetőség az utazóközönség számára is adott. Minden olyan megkeresés nyomán, amely alapján be tudják azonosítani a járművet, a járatot, intézkednek a hibák kijavítására, a hiányosságok pótlására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!