Hírek

2014.01.04. 09:56

Staféta Farnady Judittal

Előző számunk vendége Tóthné Szabó Magdolna, a Velencei-tavi Művészetbarátok Körének elnöké a stafétát Farnady Juditnak, a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány ügyvezetőjének adta tovább.

Miskei Anita

Kérdései: Kik fordulhatnak segítségért a szervezetükhöz? Miért választotta ezt a hivatást? _ Az alapítvány elsősorban tanácsadással, nonprofit tréningekkel, szolgáltatásokkal segíti a civil szervezeteket céljaik elérésben. E-mellett pedig igyekszünk biztosítani az átláthatóságot és az együttműködést az állampolgárokat segítő intézmények, az önkormányzat és a gazdasági szféra szereplői között.

Rátérve a második kérdésre: Hiszek a közösség erejében és úgy gondolom, az összefogás, a közös célokért való munka a legfontosabb az életben. Ezt nap, mint nap érzem népes családomban, a barátaim körében. A közösségekeért való tenni akarás indított el 20 évvel ezelőtt ezen a pályán.


 

Folyamatosan szervezek különböző csoportokat és segítem a hozzám hasonlókat céljaik elérésében. Szeretem a kihívásokat, a változásokat, amik visznek előre valamennyiünket.

Farnady Judit, Braum Erzsébetnek, az Esélyteremtési Iroda vezetőjének adja tovább a stafétát, a következő kérdésekkel együtt: Mi jelenti a legnagyobb kihívást most a munkádban?Illetve, milyen új lehetőségek várnak rád a 2014-es évben?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!