Hírek

2014.06.05. 07:23

Fémtolvajokat fogtak el a fehérvári rendőrök

Fémtolvajokat értek tetten és körözött személyt fogtak el a székesfehérvári rendőrök.

A helyi nyomozók szerda délután Székesfehérvár, Aszalvölgyi úton bűncselekmény elkövetése közben értek tetten két férfit, akik bementek egy családi ház udvarára ás onnan vasakat és autóalkatrészeket loptak el. A rendőrök a 26 és 36 éves férfiakat a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallhatták ki.  A nyomozók a pátkai lakosokat bűnügyi őrizetbe vették.

A székesfehérvári járőrök szerda este Székesfehérvár, Illyés Gyula téren igazoltattak egy 46 éves helyi férfit. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a Veszprémi Törvényszék és a Székesfehérvári Járásbíróság is elrendelte N. Zoltán körözését, mivel nem kezdte meg a rá kiszabott börtönbüntetés letöltését.  A rendőrök a férfit elfogták és a Közép- Dunántúli Regionális Büntetés-végrehajtási Intézet székesfehérvári objektumába előállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!