Hírek

2016.12.29. 08:31

Körözött személyt és ittas sofőrt állítottak elő a rendőrök

Az elmúlt 24 órában sem unatkoztak a rend őrei megyénkben.

A járőrök Sárosdon, a Fél utcában igazoltattak 2016. december 28-án délelőtt egy székesfehérvári lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt a 27 éves férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Sárkeresztúron intézkedtek a járőrök 2016. december 28-án délután egy Dacia típusú személygépkocsi sárosdi vezetőjével szemben. A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 49 éves sofőrje nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!