Hírek

2017.02.13. 08:34

Öt ittas sofőrt is lekapcsoltak a rendőrök egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában öt esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök.

Kisapostag, Panoráma úton 2017. február 12-én délelőtt egy 59 éves helyi lakost ellenőriztek a rendőrök, aki egy Opel típusú személygépkocsival vett részt a közúti forgalomban úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkohol fogyasztott.

A járőrök 2017. február 12-én Székesfehérváron, a Vörösmarty téren és a Mártírok útján is ellenőriztek egy-egy olyan járművezetőt, akikkel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 24 éves sárbogárdi és 26 éves helyi sofőröket mintavételre előállították és bevonták a vezetői engedélyüket.

A gárdonyi körzeti megbízottak 2017. február 12-én délután Gárdonyban, a Csokonai utca és a III. utca kereszteződésénél ellenőriztek egy járművezetőt, akivel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 69 éves budapesti sofőrt mintavételre előállították és bevonták a vezetői engedélyét.

A rácalmási és kulcsi körzeti megbízottak 2017. február 12-én délután egy Renault típusú személygépkocsi helyi vezetőjével szemben intézkedtek.  A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 44 éves vezetője nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!