Bulvár-celeb

2024.06.20. 16:30

Döbbenetes fordulat a nyomozásban: megölhették Matthew Perry-t

A rendőrség kihallgatott egy hírességet, akinek köze lehet a Jóbarátok Chandlerjének halálához.

MW

Matthew Perry halálának körülményei kérdéseket vetnek fel

Forrás: Getty Images

Fotó: David M. Benett

Megdöbbentő fordulatot vett a Matthew Perry halála ügyében folytatott nyomozás. A múlt hónapban a Los Angeles-i Rendőrség bűnügyi nyomozást indított a Jóbarátok sztárjának 2023. október 28-án bekövetkezett halála miatt, állítólag nemrég kegy hírességet is kapcsolatba hoztak az üggyel. 

Gyakorlatilag Matthew gyilkosát keresik

 – mondta egy bennfentes, hozzátéve, hogy behívtak egy nőt kihallgatásra.

Ő is ismert ember, igazi híresség, a rehabilitáción ismerkedett meg Perryvel. Váratlan barátság alakult ki köztük. Bár az In Touch amerikai lap tudja, ki a kihallgatott sztár, a folyamatban lévő nyomozás miatt nem fedhetik fel a nevét - írja a Life.hu.

Build Series Presents Matthew Perry and Katie Holmes Discussing "The Kennedys - After Camelot"
Fotó: Mike Pont / Forrás: Getty Images

Matthew Perry Los Angeles-i otthonának pezsgőfürdőjében halt meg. Majdnem két hónappal az elhunyta után a halottkém hivatalosan is megállapította, hogy a színész halálát a ketamin akut hatásai és fulladás okozta. Elveszthette az eszméletét, ennek következtében pedig elmerült a medencében. 

Furcsaságok a ketamin körül

A Jóbarátok sztárjánál nem találtak tiltott drogokat, az utolsó ketamininfúziós, depresszió elleni kezelését is orvosi felügyelet mellett, másfél héttel a halála előtt végezték. A halála idején a szervezetében lévő ketamin nem származhatott abból az infúzióból. 

A nyomozók szerint Perry valaki mástól kapta a halálos dózist, így jutottak el az ismert nőhöz.

Egy forrás szerint azonban nehéz megmondani, mi volt a szerepe Matthew halálában, a nő persze ragaszkodik hozzá, hogy semmi. 

"Ügyvédeket fogadott, és többször találkozott a hatóságokkal, amióta megérkeztek hozzá a házkutatási paranccsal. Azóta is titkolózik. De a nyomozóknak tudniuk kellett valamit, hogy házkutatási parancsot kaptak" - mondta az informátor.

A nő, akinek a házastársa is közismert személy, teljes sokkban van, és fogalma sem volt, mit kereshetnek nála. A házkutatást egy úgynevezett "józan házban" tartották, a nő ugyanis a legutóbbi elvonója után ide költözött be, és jelenleg tiszta.

A karrierje végét jelentheti

Az informátor szerint az asszonyt nem bilincselték meg, és nem tartóztatták le. "A rendőrök átkutatták a szobáját, és ő teljes mértékben együttműködő volt."

A forrás szerint nem teljesen világos, mit kerestek a nyomozók, de a vizsgálat a Matthew Perry halálát okozó drogok megszerzésének körülményeire irányult. A nő teljesen összetört, esküszik, hogy soha nem tenne semmit, amivel ártana annak a férfinak, akit barátjának tartott, és akivel egymásra támaszkodtak az informátor szerint. Ez a helyzet a hírességet a szakadék szélére sodorhatja, függetlenül attól, hogy része van-e Perry halálában vagy sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában