Bulvár-celeb

2 órája

Hatalmas bálvány és szívtipró volt, képeken a nők Alain Delon életéből

Nyolcvannyolc éves korában vasárnap elhunyt Alain Delon. A francia színészt imádták a nők és Delon is imádta a nőket. Korának legismertebb és legszebb női mind a karjába omlottak.

MW

Egy legendás szerelem: Romy Schneider és Alain Delon

Fotó: AFP/ Paul Louis

Magánélete miatt is sokszor került a lapok címoldalára. Romy Schneiderrel folytatott románca (1959–1964) közben született fia a modell-énekesnő Nicótól - írja a hirado.hu.

Histoires extraordinaires
Brigitte Bardot és Alain Delon nem csak a filmvásznon voltak együtt
Fotó: Collection Christophel / AFP

1964-ben elvette Anthony nevű fiának anyját, Nathalie Delont. Első feleségével viharos gyorsasággal keltek egybe, a nő múltja pedig nagy vihart kavart.

Egy másik nagy szerelem, Nathalie 
Fotó: AFP

Nathalie ugyanis állítólag a marseilles-i alvilágon keresztül ismerkedett meg Delonnal, és kapcsolatuk előtt prostituáltként is dolgozott. Rebesgették, hogy házasságuk ideje alatt is megcsalta híres férjét.

Tőle aztán Mireille Darc kedvéért vált el. Bár a vonzó, szőke színésznő meglepően sokáig kitartott Delon mellett, a férfit ez nem akadályozta meg abban, hogy számos nővel kerüljön futó viszonyba.

FRANCE-PARIS-CABARET-GALA-LIDO-DELON-DARC
A csodaszép Mireille Darc, sokáig kitartott a férje mellett
Fotó: AFP

Anne Parillaud kedvéért végül szakított Mireille-jel, ám aztán új kedvesét se vette feleségül.

Pour la peau d un flic
Anne Parillaud sem örökre babonázta meg a színészt 
Fotó: AFP

1987-ben Svájcban telepedett le a holland manökennel, Rosalie van Breemennel (1999-ben svájci állampolgárságot is kapott), akitől két gyermeke született, de ez a kapcsolata 2001-ben ért véget.

FRANCE-CINEMA-DELON
Rosalie, az utolsó feleség
Fotó: AFP

Alain Delon pályafutása során a világ leggyönyörűbb asszonyaival volt kapcsolata az említetteken kívül, viszonya volt többiek között Brigitte Bardot-val, Jane Fondával, vagy Shirley McLaine-nel.

Sophia Loren is beleszeretett egy időre...
Fotó: AFP

Rajtuk kívül is rengeteg kalandja volt, persze a legtöbbjüket homály fedte. Filmbeli partnernőivel is rendre összehozta a korabeli sajtó. A halála kapcsán kiadott képválogatásban is rengeteg híres nővel szerepel egy fotón.

Juliette Binoche rajongója és partnere is volt, szerelme nem
Fotó: AFP

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!