Bulvár-celeb

2 órája

Több embert letartóztattak Matthew Perry halála miatt

Nem találtak illegális kábítószert a színész szervezetében, úgy tűnik, a rendőrség kinyomozta, hogy honnan származott a nagy mennyiségű ketamin, amitől meghalt.

MW

Matthew Perry

Fotó: Getty Images

Házkutatásokat tartottak Matthew Perry halálával kapcsolatban, számítógépeket, telefonokat és egyéb elektronikus berendezéseket is lefoglaltak. Ezekből kiderült, hogy a ketamint, ami a színész halálát okozta, nem receptre írták fel, emiatt több embert is bevittek a rendőrségre – értesült a TMZ, amit a Magyar Nemzet idézett. 

A Jóbarátok sztárja azért használt ketamint, hogy kezelje a szorongását és a depresszióját. A szert egyébként sebészek szokták használni érzéstelenítéshez, de előfordul, hogy rekreációs drognak is használják. A boncolás eredménye szerint Perry sokféle gyógyszert és vitamint szedett, de az orvosok hangsúlyozzák, hogy illegális kábítószert nem találtak a szervezetében.

A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a rendőrség hónapok óta nyomoz a ketamin miatt, amit nem törvényesen írtak fel a színésznek. A portál úgy tudja, egy orvost és több dílert is letartóztattak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!