Bulvár-celeb

2 órája

Sharon Stone túl a hatodik X-en is megmozgatja a férfiak fantáziáját

Így néz ki bikiniben a 66 éves színésznő, egy új film kapcsán mutatta meg magát rajongóinak.

MW

Sharon Stone

Forrás: AFP

Az Instagramon tett közzé Sharon Stone egy videót, amelyen bikiniben látható: épp a kamera előtt jön ki a medencéből, így tetőtől talpig látni lehet. Az Oscar-jelölt színésznő a bejegyzéséhez azt írta, hogy 

épp túl van az utolsó edzésén, hogy formába lendüljön a következő forgatásra 

– ő is benne lesz ugyanis a 2021-es Nobody (Senki) folytatásában.

Szabályokon kívül

Tavaly erotikus címlapfotó is készült a díváról, néhány hónapja azonban azzal került be a hírekbe, hogy beperelték egy autóbaleset miatt, miután 2023 júniusában nekiment az autójával Amanda Godepski kocsijának Los Angelesben, a 101-es autópálya egyik lehajtójánál. 

A bírósági dokumentum szerint Sharon Stone azért okozott balesetet, mert „gondatlanul birtokolt, üzemeltetett, vezetett, irányított és tartott karban egy járművet”. 

Ez azt jelenti, hogy a színésznő állítólag a forgalmi viszonyokhoz képest túl gyorsan vezetett, majd veszélyes kanyarodási manőverrel átsodródott abba a sávba, amelyben Godepski autója közlekedett, ezzel hármat is megszegett a kaliforniai közlekedési szabályok közül – írja cikkében az Origo.

Nem az első eset

Sharon Stone nem először állt bíróság elé: 2012-ben a gyerekei nevelőnője perelte be a munkaügyi törvények megsértése és rasszista megjegyzések miatt, később peren kívül megegyeztek. 

Volt férjével, Phil Bronsteinnel pedig közösen örökbe fogadott fiuk, a ma már 24 éves Roan felügyeleti jogáért is pereskedett, ezt végül az Elemi ösztönben játszott szerepe miatt elveszítette – legalábbis ezt mondta később a bírósági döntésről.

A színésznő az Elemi ösztönben bugyi nélkül tűnt fel egy rendőrségi kihallgatási jelenetben, ami aztán a filmtörténet legtöbbször visszanézett képsora lett, annak idején milliónyian próbálták kikockázni, megállapítani, hogy a színésznőn valóban nincs-e bugyi. A teljes igazságot maga Stone is csak 2021-es önéletrajzi könyvében árulta el.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!