Krimi

2 órája

Magyar börtönben szeretne ülni a kis Alexet Olaszországban halálra szurkáló anya

Bradács Katalin még hosszú évekig büntetését tölti, a kérdés csak az, hogy hol?

MW

Azért ölte meg a kicsit, mert a bíróság az apjának ítélte

Forrás: Bors

Szeretne hazajönni Magyarországra az olaszországi gyermekgyilkos, aki 2021 őszén azért ölte meg kétéves kisfiát, mert megtudta, hogy az itthoni bíróság az apának ítélte. Bradács Katalin egy olaszországi börtönben tölti jogerősen kiszabott büntetését.

A perugiai bíróság a gyilkosságért Katalint 16 év szabadságvesztésre és 3 év kényszergyógykezelésre ítélte. A gyilkos anya tettét azzal magyarázta, hogy megjelent előtte egy fehér ruhás alak, és ő biztatta, hogy ilyen módon szabadítsa meg a gyermeket az apjától. 

A magyar bíróság ugyanis a kisfiút Norbertnél helyezte el, ám a volt pornószínésznő ezzel nem értett egyet.

börtön bradács olaszország
Katalin a perugiai börtönben kezdte meg büntetésének letöltését
Forrás: Bors

Katalin a börtönben a rabok közötti ranglétra legalján helyezkedik el, előfordult az is, hogy megverték. Amikor az intézménytől kap feladatot, dolgozik, többek között a lépcsőházat takarítja, a keresetét cigarettára, kávéra költi - írja cikkében a Bors.

Az egyetlen ember, aki őszintén törődik vele, az édesanyja, ám az idős, beteg asszony csak telefonon tudja vele tartani a kapcsolatot, mert nincs pénze kiutazni Olaszországba.

Hetente beszélek Katalinnal. Különösebben mostanában nem panaszkodik, lehet, hogy kímélni akar. Aggódom érte, mert bármit követett is el, a lányom, én szültem 

– mondta el a Borsnak Erzsébet.

olaszországi gyermekgyilkosság
A bíróságon káromkodott dühöngött, amikor kihirdették az ítéletet
Forrás:  Bors

Bradács Katalin még az elsőfokú ítélet kihirdetése után exkluzív interjút adott a lapnak.  Akkor azt mondta, hogy nem szeretné a büntetését magyarországi börtönben letölteni. Azóta, úgy tűnik, meggondolta magát.

„Beszélgettünk arról, hogy nagyon messze vagyunk egymástól. Nem szeretnék úgy meghalni, hogy nem látom soha többé. De ahhoz, hogy találkozhassunk, sokkal közelebb kell lennie Budapesthez. Sok beadványt írhatott az olasz államnak, mert a kinti börtön bekérte az egészségi papírjaimat. Katalin biztosan a betegségeimre hivatkozott. 

Ha hazajön, nyilván örülök, mert végre személyesen is meglátogathatom. Rábeszélni azonban nem akarom, 

mert ha kiderül, hogy az itteni börtönben még rosszabbul érzi magát, nem szeretném, hogy engem hibáztasson” – mondta a meggyilkolt kisfiú nagyanyja.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!