Megnyugodhatunk

7 órája

Milák Kristóf elutazott a párizsi olimpiára

A 200 méteres pillangó címvédőjének gépe 10.05-kor indult a francia fővárosba.

MW

Milák Kristóf a belgrádi vizes Európa-bajnokságon

Forrás: MTI

Fotó: Derencsényi István

Végre-valahára Milák Kristóf is elindult a párizsi olimpiára – írta a Nemzeti Sport. A gép 10.05-kor indul, az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok úszónk, a 200 méteres pillangóúszás címvédője Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, a pénteken olimpikonná avanzsált Székely Zója tornász, továbbá világbajnok kardozóink, vagyis Battai Sugár Katinka, Márton Anna, Pusztai Liza és Szűcs Luca, valamint a teniszező Marozsán Fábián társaságában ült fel a repülőre.

Milák Kristóf az eredeti tervek szerint csütörtökön repült volna Párizsba. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitány már szerdán utalt rá, hogy a magyar klasszis majd csak a hétvégén repül el. Nyílt titok, hogy Milák edzője, Virth Balázs sem tudott az elmúlt másfél hetekben az öntörvényű úszó dolgairól.

Milák Kristóf kedden délelőtt lép rajtkőre az olimpián a 200 pillangó előfutamaiban, kedd este lesznek a középfutamok, szerda este pedig a döntők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!