Tüntetés

2024.06.08. 18:47

Elapadt a Tisza: Magyar Péter mozgalmánál elfogyott a lendület

Erős a kontraszt a Fidesz–KDNP mozgósításához képest.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hősök terén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Hősök tere felénél állítatta fel a mai tüntetés színpadát Magyar Péter és stábja, így a tér egyik fele automatikusan üres maradt, az emberek az Andrássy út felől gyülekeztek. A baloldal új messiása korábban azt ígérte, hogy nem lesznek a békések, de a rekkenő hőségben inkább a színpadról szólongatták az orvost egyre sűrűbben az idő előrehaladtával – írja tudósításában a Magyar Nemzet.

Az már a tüntetés elején érzékelhetővé vált, hogy jóval kevesebben lesznek, mint korábban a Kossuth téren voltak Magyar Péter tüntetésén. Hiába hirdették meg a választások előtti napra, mégsem jelent meg annyi szimpatizáns, mint legutóbb.  

Beszédében Magyar Péter többször szavazásra buzdította híveit, és azt kérte tőlük, hogy szavazzanak a Tisza Párt jelöltjeire holnap. Beszédében a baloldal új messiása ígért néhány konkrétumot is, mint mondta, minimálnyugdíjat fognak bevezetni, és bérlakásprogramot indítanak, amint hatalomra kerülnek. Magyar a beszéde végén egyértelművé tette, hogy immáron az ország vezetésére készül, amit állítása szerint képes lesz jobban végezni, mint az összes eddigi kormány.

A cikk ITT folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában