Bevallotta

2024.06.20. 15:17

Menczer Tamás: Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot (videó)

A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Menczer Tamás csütörtökön a Facebookon közzétett videójában azt mondta, vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, "büntetni akarnak bennünket". 

Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője ilyen - jelentette ki, hozzátéve: ezt "a saját szájával" el is mondta. 

Menczer Tamás idézte a néppárti frakcióvezető nyilatkozatát, aki azt mondta: 

"Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen." 

A kommunikációs igazgató rámutatott: Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor vagy a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma. Manfred Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát - összegzett. 

Menczer Tamás úgy értékelt: 

Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat. 

"Hogy miért? A válasz egyszerű: mert mi nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus" - közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve: ezért akar büntetni bennünket, magyarokat, és most hozzá csatlakozott Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. 

Akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti, bevándorláspárti nyomás, mi mindig, minden erőnkkel azért küzdünk, hogy meg tudjuk óvni, meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát

 - hangsúlyozta Menczer Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában