Az Igazság órája

2024.07.13. 12:40

A béke ellen dolgozik a dollármédia (videó)

El akarnak bennünket bizonytalanítani annak érdekében, hogy ne álljunk ki az érdekeink mellett.

MW

Kislányok egy orosz légicsapásban találatot kapott gyermekkórháznál Kijevben 2024. július 8-án, amikor orosz légicsapás ért több ukrán várost

Forrás: MTI/AP

Fotó: Jevhen Maloletka

– A „független-objektív” kommunista latrinamédia azt akarja letolni a torkunkon, hogy a páratlan munkájáért kap pénzt attól a nyugati baloldaltól, amely a háborút rajongja, és nem azért kap pénzt a nagylelkű donoroktól, hogy nálunk is a háborút népszerűsítse. Ez kamu! „Full” propaganda, amelynek egyetlen célja, hogy elbizonytalanítsák a politikai döntéshozókat és minket magyarokat, hogy a vitákban a békét képviseljük – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője a háborúellenes akcióterv médiával kapcsolatos pontjai kapcsán. 

Zila János, az AK elemzője hozzátette: egy háborúban minden eszközt bevetnek a felek, a propagandát is. 

Magyarország érdeke, hogy ne legyen háború a szomszédjában, ahol kárpátaljaiak halnak meg. Ha hazánk meg akarja óvni a szuverenitását, akkor nem hagyhatja, hogy ezek a külső befolyásolási tényezők, ezek a propagandaeszközök teljes mértékben rázúdítsák tartalmukat a magyarokra és a saját érdekeikkel szembefordítsák őket

 – mondta. 

A magyar miniszterelnök békemissziójával kapcsolatban Kobza Miklós elmondta: ezt két hét alatt hozta össze egy tízmilliós ország kormányfője. Páratlan teljesítmény, a sok „sápadtfejű nyomorult” irigykedik rá – utalt az Orbán Viktor erőfeszítéseit bíráló hangokra. 

A brüsszeli figurák beosztottak, megcsinálják azt, amit mondanak nekik fentről – fejtette ki ezzel kapcsolatban Zila János. Látnak egy szuverén szereplőt, és akkor csak pislognak, hogy „Jé, ezt így is lehet?” Nincs benne a gondolkodási rendszerükben, hogy jön egy szuverén szereplő, aki azt mondja, hogy „gyerekek, ez a hazám érdeke, ezért választottak meg, úgyhogy én most ezt fogom képviselni” – tette hozzá az elemző. 

Az Igazság órájának fenti adását itt nézhetik/hallgathatják meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában