Elfogadhatatlan

2024.07.14. 19:58

Orbán Viktor elleni merényletről indított szavazást egy ellenzéki Facebook-csoport

Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen! – reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump találkozója

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Fotó: Fischer Zoltán

Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen! 

reagált közösségi oldalán Kocsis Máté arra az ellenzéki Facebook-csoportban megjelent szavazásra, amely arról kérdez, mikor fogják lelőni a magyar miniszerelnököt.

Ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni. Ezek az idők azonban elmúltak - írta a Fidesz frakcióvezetője. 

De, bizony komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni.

És még valami. Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban öt gyerekes apa, és hat kisgyermek nagyapja. 
Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből! – zárta gondolatait a politikus.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában